0297 - 36 12 00 Oosteinderweg 246a, Aalsmeer

Bellfires open haard

De volmaakte sfeerverwarming met een Bellfires open haard

Er gaat niets boven een gevoel van thuis zijn. Sfeerverwarming kan daarin van een belangrijke waarde zijn. Niet enkel houdt het uw huis op een prettige temperatuur, tevens is het een bijzonder element in het interieur. Een haard is namelijk geen anoniem stuk staal, maar een heus persoonlijk element in huis. Een Bellfires open haard is een marktleider in gashaarden en vormt een stijlvol component in uw huis.


Bezieling in sfeerverwarming

Iedere haard heeft zijn karakteristieken. Interschouw levert haarden die sfeervol zijn, gebruikersgemak hebben en comfortabel zijn. Daarnaast zijn de haarden gegarandeerd veilig. Een Bellfires open haard is een hoogwaardige haard met een hoge mate van design. In diverse maten en stijlen is de Bellfires open haard beschikbaar. Het merk is een uitblinker in design. Een stoere robuuste of juist klassieke uitvoering ligt binnen de mogelijkheden. Ook zeer fraaie en elegante opties zijn beschikbaar. Er zijn ook strak vormgegeven moderne haarden leverbaar die passen bij een contemporain interieur. Alle open haarden van Bellfires blinken uit in stijl en duurzaamheid. In de showroom van Interschouw zijn vele modellen en stijlen te bekijken. De ultieme sfeerverwarming is zo wel heel dichtbij.

Fire on demandBellfires open haard

Interschouw heeft een ruime ervaring in sfeerverwarming. Het vormt een vertrouwd adres voor sfeerverwarming en alles wat daarbij hoort. Met vakkundig advies en deskundige service ligt de specialisatie op de gehele sfeerverwarming; van aanschaf tot plaatsing. Samen met u zorgen we voor de beste oplossing, volledig toegesneden op uw wensen. Met een ruime keuze aan topmerken, stijlschouwen en schoorsteenmantels in diverse uitvoeringen, verzekeren we de beste en modernste haardsystemen.

   Contact  Showroom