0297 - 36 12 00 Oosteinderweg 246a, Aalsmeer

Open haard Hoofddorp

Een open haard in Hoofddorp koopt u met hulp van een expert

U bent op zoek naar een open haard in Hoofddorp en zodoende bent u terecht gekomen bij Interschouw. U bent bij ons aan het juiste adres, want met maar liefst 35 jaar ervaring mogen wij onszelf met recht een open haarden specialist noemen. Wij zijn een vertrouwd bedrijf in de regio en al een hoop tevreden klanten gingen u voor!

Open haard HoofddorpReken op onze uitstekende service

Op het gebied van sfeerverwarming kunnen wij u begeleiden en adviseren van begin tot einde. Het begint natuurlijk met een gedegen adviesgesprek, waarbij wij uitgebreid de tijd nemen om uw wensen door te nemen. Ook uw smaak speelt natuurlijk een grote rol! Daarom heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment van topmerken. Wij leveren zowel bekende Nederlandse merken, als een aantal uit Europa. Deze selecteren wij zorgvuldig zodat u altijd kwaliteit in handen heeft! Heeft u eenmaal uw favoriete sfeerverwarming gevonden? Dan stopt onze dienstverlening niet. Wij kunnen namelijk ook alle installaties voor u verzorgen, of er nu gemetseld of getimmerd moet worden. Ook gasleidingen en rookkanalen zijn voor ons geen probleem. Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om uw open haard in Hoofddorp perfect te installeren. U kunt dus rekenen op onze uitstekende service!

Vrijblijvende offerte

Heeft u een vraag of wilt u een open haard in Hoofddorp of omstreken aanschaffen? U bent meer dan welkom voor professioneel advies. Ook kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Neem dus gerust contact op met de open haarden specialist, wij staan voor u klaar!

   Contact  Showroom